Da li ste spremni da unaprijedite svoj posao?

  • Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
Pratite nas:
image

SI-ING

Osnovna djelatnost kompanije „SI-ING“ d.o.o.,osnovane 1995. godine, obuhvata inženjering termotehničkih instalacija što podrazumijeva sve faze počev od izrade projektno-tehničke dokumentacije izvođenja radova pa do kasnijeg održavanja sistema.

Znanje, iskustvo, entuzijazam i želja za kontinuiranim dokazivanjem i održavanjem visokog rejtinga kompanije, polazna je tačka koja pred „SI-ING“ d.o.o. postavlja osnovni zahtjev – uvijek biti ispred drugih i opravdati povjerenje koje nam ukazuju eminentni kupci. Upravo oni su naša najbolja preporuka. Danas, nakon dvadesetdvije godina rada, kompanija „SI-ING“ d.o.o. je na tržištu poznata po profesionalnom pristupu, konkurentnosti, poštovanju rokova, sigurnim isporukama, kao i dobrim međuljudskim odnosima.

Naša ponuda objedinjuje proizvodni program renomiranih svjetskih proizvođača čiji smo distributeri za područje Crne Gore i to, iz oblasti klimatizacije: “Daikin” Japan, “LG” Južna Koreja, “Aspen pumps” Velika Britanija; iz oblasti grijanja: “Devi” Danska, “Kaimann” Njemačka; i iz oblasti protiv požarne zaštite “Tyco” Njemačka.

Kompanija stalno zapošljava 88 radnika gdje kadar predstavlja spoj iskustva i mladosti. Veliki dio zaposlenih su visokoškolski obrazovani kadrovi, osposobljeni za visoko profesionalno obavljanje poslova iz oblasti kojima se bavi.

Naša vizija je dalje unapređenje u svim oblastima poslovanja, savladavanje novih tehnologija i uvođenje standarda.

ZASTUPNICI MARBO PROIZVODA

PONOSNI

CHIPSY

Chipsy nije samo čips, Chipsy je sinonim za vašu omiljenu grickalicu!

CLIPSY

Jedinstveni okus hrenovke. Uživati ​​u svakom trenutku. Oblikujte svoj svijet uz Clipsy.

DORITOS

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna ukusa – Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama.

PARDON

Pardon proizvodi staju u svaku torbu i možete svuda da ih ponesete sa sobom jer se nikada ne zna kada će vam zatrebati pauza!